Despre mine

Angelica Agachi

Angela Agachi

Psihoterapeut, Psiho-oncolog, membru al Colegiului Psihologilor din România cu codul de înregistrare în Registrul Unic al Psihologilor 16034.

🌟 Experiență personală și profesională:
Ca psihoterapeut cu o vastă experiență de viață și profesională, înțeleg adânc impactul emoțional al problemelor cu care ne confruntăm în viața noastră. .

🌟 Specializări:
Tulburările de anxietate, depresie și adicțiile pot părea copleșitoare, dar cu ghidarea și suportul potrivit, puteți învăța să vă eliberați de acestea și să vă redobândiți echilibrul emoțional. Abordările mele terapeutice sunt personalizate și bazate pe metode științifice și tehnici eficiente, adaptate nevoilor individuale ale fiecărui client.

🌟 Psiho-oncologie:
Ca specialistă în psiho-oncologie, îmi dedic timpul și cunoștințele pentru a sprijini persoanele diagnosticate cu cancer și familiile acestora. Înțelegerea profundă a impactului emoțional al cancerului îmi permite să ofer un sprijin adecvat, consiliere și abordări terapeutice care să ajute atât pacienții, cât și pe cei dragi lor, să se confrunte cu provocările specifice ale acestei experiențe.

Indiferent de provocările cu care vă confruntați în prezent, eu sunt aici pentru a vă sprijini. Nu este niciodată prea târziu pentru a căuta ajutorul și pentru a face schimbări pozitive în viață.

🌟 Ofer sprijin și înțelegere:
Suntem cu toții unici și deținem resurse interioare puternice. Ca psihoterapeut, îmi asum misiunea de a vă ghida către descoperirea acestor resurse, ajutându-vă să vă reconectați cu adevăratul vostru sine și să depășiți obstacolele care vă împiedică să trăiți viața pe care o doriți și o meritați.

🌟 Crearea unei legături autentice:
În calitate de psihoterapeut, îmi concentrez atenția pe crearea unei legături autentice și de încredere cu fiecare client. Vă ascult cu atenție și fără judecată, oferindu-vă un spațiu în care să vă exprimați liber și să vă deschideți în mod sincer. Împreună, vom explora adânc cauzele și gândurile care stau la baza anxietății, depresiei, adicțiilor sau ale altor tulburări, și vom dezvolta strategii practice pentru a le depăși.

🌟 Abordarea holistică și personalizată:
Înțeleg că fiecare persoană este unică, iar problemele sale au o multitudine de aspecte. De aceea, abordez lucrurile în mod holistic, integrând aspectele fizice, emoționale și mentale ale sănătății voastre. Prin utilizarea unor tehnici terapeutice variate, adaptate nevoilor voastre individuale, vom lucra împreună pentru a vă atinge obiectivele și pentru a vă recăpăta starea de bine.

🌟 Inspirând schimbări pozitive:
Misiunea mea este să vă inspir și să vă susțin în parcursul vostru către schimbările pozitive. Vă voi învăța tehnici eficiente de gestionare a stresului, vă voi ajuta să vă dezvoltați abilitățile de comunicare și relaționare, și vă voi oferi instrumentele necesare pentru a vă construi o viață plină de satisfacții și înțelegere de sine.

🌟 Experiența unei vieți împlinite:
Indiferent de vârstă sau de provocările cu care vă confruntați, fiecare moment al vieții este o oportunitate de creștere și schimbare. Cu ajutorul meu, veți explora și veți elibera resursele voastre interioare, vă veți îmbunătăți relațiile cu ceilalți și veți descoperi modalități sănătoase de a face față stresului și dificultăților. Veți câștiga încredere în voi înșivă și veți experimenta o stare de bine și împlinire autentică.

🌟 Contactați-mă acum.
Dacă sunteți în căutarea unui psihoterapeut cu o vastă experiență și înțelegere profundă, vă invit să mă contactați astăzi. Împreună, vom crea un spațiu sigur pentru a explora problemele voastre și pentru a găsi soluții durabile. Lăsați-mă să vă însoțesc pe drumul către o viață mai echilibrată, mai împlinită și plină de bucurie.

Terapia pe care le-o recomand clienților mei combină atât tehnici de psihoterapie cognitiv-comportamentală (și nu numai) cât și principii, metode filosofice și spirituale.

În lucrul cu clienții îmi folosesc cunoștințele acumulate de-a lungul anilor  pentru a-i ajuta să-și înțeleagă gândurile, emoțiile și acțiunile, într-un context mult mai larg și mai profund decât o fac de obicei.

Scopul abordărilor mele este de a ajuta clienții să-și găsească sens și înțeles în viața lor, să-și dezvolte abilități de gândire critică și să-și îmbunătățească capacitatea de a lua decizii. Dar mai ales să se vindece de suferința psihică, doliu, stres, tulburări de anxietate sau depresie.

Doresc ca toți clienții mei să-și schimbe perspectivele negative asupra multiplelor aspecte ale vieții. Iar asta se poate face prin modificarea gândurilor și comportamentelor care produc suferință, pentru a îmbunătăți calitatea vieții. Dacă eu am reușit, oricine poate!