Angelica Agachi

Sunt Angelica Agachi, Psihoterapeut, Psiholog clinician, Master în Teologie, membru al Colegiului Psihologilor din România cu codul de înregistrare în Registrul Unic al Psihologilor 16034. Membru al Asociaţiei Române de Hipnoză Clinică şi Terapie Ericksoniană din România, al Asociatiei de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania și membru al Asociației Americane de Psihologie.

Ce pot să spun despre mine?

La terminarea liceului am intrat la o facultate tehnică. Dar nu pentru că aș fi fost un om pasionat de mașinării! Pur și simplu așa erau vremurile. Dacă voiai să-ți duci viața într-un oraș, facultatea tehnică era opțiunea!

La finalul facultății am fost repartizată în oraș. Dar niciodată nu am îndrăgit mecanica! Așa că am căutat altceva și m-am reorientat. În anii 90 eram profesor de informatică. Asta mi-a plăcut, dar zbuciumul anilor m-au împins spre mediul privat.

Din 1995 lucrez doar în mediul privat, la societăți înființate și unele conduse de mine. De la începutul anilor 2000 am început să cochetez cu psihologia. Am urmat mai multe cursuri de profil, dar până la urmă m-am hotărât să urmez Facultatea de Psihologie.

Am terminat facultatea, dar mi s-a părut că am acumulat prea puțină cunoaștere. Eu voiam să știu mai mult! Așa că am făcut și un Master în Teologie. Și am simțit că tot nu e deajuns.
Au urmat apoi tot felul de cursuri, examene, calificări și formări profesionale. Am studiat mult și asta m-a schimbat, an după an.

Mi-am căutat drumul. Pe cale, m-am vindecat. De superstiții. De multe frici și de traume vechi, ascunse bine în câte un colț de minte.

În toți anii aceștia am acumulat atât de multă experiență și cunoaștere încât consider că ar fi un act de egoism să păstrez doar pentru mine și cei apropiați tot ce am agonisit.

Pot ajuta și vreau să o fac. Lucrez cu mare plăcere cu orice client hotărât să-și rezolve problemele psihice și emoționale.

Eu am lucrat cu mine însumi ani și ani de zile.
Acum este timpul clienților mei, cei care vor spune peste puțin timp: Și eu am avut furia, revolta, frica sau suferința aceea cumplită! Dar m-am vindecat!

Despre mine