Despre GRUP SUPORT

De-a lungul experienței mele ca terapeut, am realizat că lucrul cu grupuri de persoane oferă beneficii remarcabile atât pentru clienți, cât și pentru mine. Deși sesiunile individuale au întotdeauna rolul lor, în cadrul grupurilor terapeutice descopăr mereu oportunități unice de învățare și dezvoltare.
Iată câteva dintre motivele pentru care am ales să lucrez cu grupuri de persoane și de ce eu cred că pot ajuta mai mult decât o fac deja în sesiunile individuale.

- De la început, am fost captivată de modul în care grupurile terapeutice creează o rețea de interconectare emoțională între participanți. Într-un grup, clienții își pot împărtăși experiențe, își pot exprima sentimentele și pot oferi susținere reciprocă. Am observat cum, în acest mediu sigur, interacțiunile sociale favorizează învățarea autentică și schimbul de perspective diverse.

- Odată ce am început să lucrez cu grupuri, am constatat că clienții explorează mai profund simptomele și cauzele problemelor lor. Deschiderea și vulnerabilitatea le oferă participanții explorarea în profunzime a aspectelor personale. În timp ce colegii și eu le oferim feedback, împreună găsim soluții de gestionare care se potrivesc fiecăruia.

- Una dintre cele mai frumoase descoperiri în lucrul cu grupurile a fost cum învățăm împreună empatia și compasiunea. În cadrul întâlnirilor, clienții sunt expuși la diverse povești și experiențe de viață, ceea ce le deschide uși către înțelegerea celor din jur. Am observat cât de ușor participanții se susțin reciproc și am văzut cum dezvoltarea empatiei le-a adus schimbări pozitive în viețile lor.

- Lucrul cu grupurile mi-a permis să explorez mai bine conexiunea strânsă dintre stima de sine și empatie. Într-un mediu în care toți se ascultă și se sprijină, am observat că cei cu stima de sine redusă găsesc înțelegere și susținere în grup. Astfel, membrii își construiesc o imagine asupra propriului sine mai sănătoasă și se simt mai încrezători.

- Pe lângă rolul meu ca terapeut, grupul în sine devine o sursă valoroasă de susținere emoțională. Participanții împărtășesc nu numai provocările, ci și succesele, încurajându-se reciproc să depășească obstacolele. Acest climat de încredere și sprijin contribuie la creșterea rapidă și profundă a fiecărui membru al grupului.

Descoperirea valorii terapiei în grup a fost o experiență inspirațională pentru mine ca terapeut. Lucrul cu grupurile mi-a deschis noi orizonturi în procesul terapeutic iar clienților  le-a oferit posibilitatea de a învăța, de a se dezvolta și de a se conecta mai profund unii cu alții. Am văzut cum participanții își dezvoltă empatia, își îmbunătățesc stima de sine și găsesc mereu soluții eficiente pentru provocările lor.

Îmi place să lucrez cu grupuri (anxietate, depresie, traume, adicții, pacienți oncologici) și sunt convinsă că această modalitate terapeutică aduce beneficii semnificative pentru toți cei implicați.

REZERVATI - GRUP SUPORT

GRUP SUPORT

Scopul acestui grup este să oferim un spațiu sigur, confidențial și empatic, în care fiecare participant să-și poată împărtăși liber experiențele, gândurile și emoțiile. În cadrul Grupului de Suport vom explora împreună modalități de a gestiona stresul, anxietatea, depresia și să dezvoltăm abilități de comunicare și relaționare sănătoase.

Într-un mediu deschis și receptiv, fiecare membru al grupului va primi sprijinul și înțelegerea celorlalți participanți. Așa cum știm cu toții, uneori este mai ușor să trecem prin momentele dificile când suntem înconjurați de oameni care ne înțeleg cu adevărat și ne susțin necondiționat.

Indiferent de ceea ce te aduce în grupul nostru, fie că ești în căutarea unor soluții practice, a sprijinului emoțional sau a unei comunități cu care să împărtășești experiențe similare, suntem aici pentru tine. Împreună, vom crea un mediu în care fiecare voce contează și fiecare participant este valorizat pentru contribuția sa unică.

Detaliile privind locația, programul, modalitățile de participare și alte informațiile suplimentare vor fi furnizate după ce ne vei confirma interesul pentru a te alătura grupului de suport. Pentru înscriere în grupul de suport adaugă în coș apoi urmează pașii spre finalizare comandă.

Te încurajăm să faci acest pas important pentru a îți îmbunătăți sănătatea mentală și a descoperi noi perspective și abordări pentru a înfrunta provocările vieții. Așteptăm cu nerăbdare să te întâmpinăm în grupul nostru de suport și să împărtășim împreună drumul către o mai bună stare de bine emoțional.