Bine ați venit la Grupul de Suport pentru Pacienții Oncologici și Aparținătorii Lor

Suntem bucuroși să vă întâmpinăm în comunitatea noastră dedicată celor care se confruntă cu provocările luptei împotriva cancerului și celor care îi sprijină în această călătorie dificilă. Grupul nostru de suport este un spațiu sigur și empatic în care pacienții oncologici și aparținătorii lor pot găsi sprijin emoțional, informații utile și camaraderie.

Sunt Angelica Agachi, un psiho-oncolog cu experiență în psihoterapie, dar și în lupta mea personală împotriva cancerului de piele. Experiența mea m-a inspirat să creez acest grup de suport cu scopul de a oferi un sprijin vital pe parcursul călătoriei prin diagnostic, tratament și vindecare.

Oferim:

Ședințe de Suport Empatic:

Organizăm ședințe de grup regulate, în care pacienții oncologici și aparținătorii pot împărtăși experiențele, gândurile și sentimentele lor într-un mediu confidențial și prietenos. În calitate de psiho-oncolog voi ghida discuțiile și voi oferi sfaturi practice pentru gestionarea stresului și a emoțiilor.

Informații Utile:

Voi furniza resurse și informații relevante pentru a vă sprijini în procesul de vindecare. Veți avea acces la informații despre tratamente, tehnici de gestionare a stresului, nutriție și multe altele.

Sprijin pentru Aparținători:

Înțeleg că suportul aparținătorilor este crucial. Invit aparținătorii să se alăture grupului pentru a învăța cum să ofere sprijin eficient și pentru a se conecta cu alți oameni care trec prin experiențe similare.

Cum puteți participa?

Pentru a vă alătura Grupului de Suport pentru Pacienții Oncologici și Aparținătorii Lor, vă rugăm să ne contactați prin telefon sau accesați direct GRUP de SUPORT PACIENTI ONCOLOGICI SI APARTINATORI.

Vă încurajăm să faceți parte din această comunitate dedicată creșterii rezilienței, împărtășirii experiențelor și găsirii sprijinului în momente dificile.


Cu dragoste și solidaritate,

Angelica Agachi
Psiho-oncolog și Fondator al Grupului de Suport