Termeni și Condiții pentru Rezervare - PROGRAMARE ONLINE

Vă mulțumim că ați ales să utilizați serviciile noastre. Pentru a vă asigura o experiență eficientă și plăcută, vă rugăm să citiți și să înțelegeți politica noastră de rezervare detaliată mai jos.

Programare și Confirmare
   - Programările online sunt considerate valide imediat ce sunt create în sistemul nostru de rezervări.
   - După ce ați făcut programarea, echipa noastră va depune toate eforturile pentru a vă contacta în cel mai scurt timp posibil, pentru a confirma data și ora alese de către dumneavoastră.

Anulare și Modificări
   - În cazul în care sunteți în imposibilitatea de a participa la întâlnirea programată, vă rugăm să ne anunțați cât mai curând posibil.
   - Aveți posibilitatea de a anula sau modifica rezervarea dumneavoastră, dar acest lucru trebuie să fie efectuat cu cel puțin 24 de ore înainte de data și ora programate inițial.

Politica de Anulare Târzie
   - Dacă decideți să anulați întâlnirea într-un interval mai mic de 24 de ore înainte de data programată, ne rezervăm dreptul de a percepe o taxă pentru anularea târzie. Aceasta poate fi o sumă fixă sau un procent din costul total al serviciului.

Punctualitate și Conexiune Tehnică
   - Vă rugăm să fiți pregătit și să vă conectați la întâlnirea online la timp.
   - Asigurați-vă că aveți conexiune stabilă la internet și echipamentul necesar (computer, cameră web, microfon etc.) pentru a participa fără întreruperi.

Confidențialitate și Utilizarea Datelor
   - Toate informațiile furnizate în procesul de rezervare și în timpul întâlnirii online vor fi tratate cu confidențialitate, conform politicii noastre de protecție a datelor.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare. Ne dorim să vă oferim cea mai bună experiență posibilă în cadrul întâlnirilor online. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri referitoare la politica noastră de rezervare, vă rugăm să ne contactați pentru asistență.

Cu stimă,

Angelica Agachi, psihoterapeut