Vă prezint cu bucurie serviciile mele:

Consiliere și psihoterapie pentru adulți:
Indiferent de vârstă sau de provocările cu care te confrunți, sunt aici pentru a te ghida și sprijini în călătoria ta spre bunăstarea mentală și emoțională. Într-un mediu confidențial și înțelegător, vom explora împreună gândurile, emoțiile și comportamentele care te afectează și vom dezvolta strategii personalizate pentru a-ți depăși obstacolele și a-ți atinge obiectivele.
Psiho-oncologie:
În timpul diagnosticului și tratamentului cancerului, atât pacienții, cât și familiile lor se confruntă cu o povară emoțională semnificativă. Ca psihoterapeut specializat în psiho-oncologie, ofer sprijin emoțional și terapeutic pentru a-i ajuta pe pacienți să facă față emoțiilor complexe, stresului și anxietății legate de boală. Lucrăm împreună pentru a dezvolta resurse interne, a promova reziliența și a menține o calitate a vieții cât mai înaltă posibilă în fața acestei provocări.

În serviciile mele, pun accent pe relația terapeutică autentică, respectuoasă și de încredere. Mă angajez să ofer un spațiu sigur și confidențial în care poți explora, înțelege și depăși provocările tale. Sunt aici pentru a te susține în călătoria ta spre vindecare și creștere personală.