Angelica Agachi – Cabinet Individual de Psihologie vă oferă servicii de evaluare psihologică pentru copii şi adolescenţi în regim online. Evaluarea se realizează cu instrumente de evaluare fundamentate ştiinţific şi etalonate pe populaţia din România.

Testele psihologice utilizate ȋn cabinetul nostru sunt deţinute cu licenţă şi utilizate conform standardelor și normelor metodologice cerute de Colegiul Psihologilor din România.

Platformă de evaluare a dezvoltării 3-6/7 ani (PEDa)

Platforma PEDeste un soft de evaluare psihologică cu utilizare în evaluarea dezvoltării și a sănătății mentale copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 7 ani.

Acest sistem computerizat este un un sistem offline (se instalează pe calculatorul propriu) de evaluare psihologică a dezvoltării, a gradului de pregătire pentru şcoală, de evaluare longitudinală a dezvoltării competenţelor, de evaluare a tulburărilor psihiatrice şi de remediere a problemelor de sănătate mintală la preşcolari.

PEDa  conţine peste 50 de scale/ teste etalonate şi validate pe populaţia din România, care evaluează toate competenţele copilului:

 • Cognitive
 • Emoţionale și sociale
 • Temperament
 • Autonomie
 • Nivelul pregătirii pentru şcoală (school readiness).

De asemenea, PEDconţine şi scale de screening psihiatric pentru tulburările specifice copilăriei.

Platformă de evaluare a dezvoltării 6/7-18/19 ani (PEDb)

Platforma PEDb este o aplicaţie software ce integrează 55 de teste psihologice computerizate şi resurse pentru promovarea sănătăţii mintale, deosebit de utile pentru:

 • evaluarea, prevenţia şi remedierea problemelor de sănătate mintală;
 • consilierea psihologică;
 • orientarea şcolară şi profesională la copii şi adolescenţi.

PEDb a fost construit după principiul utilizării mai multor metode şi a mai multor surse de informare (multi-method & multi-informant assessment).

Cu ajutorul testelor cuprinse în această platformă, puteți evalua:

 • nivelul de dezvoltare neuropsihologică,
 • aptitudinile cognitive,
 • temperamentul/ personalitatea,
 • interesele și valorile,
 • aspecte ce țin de sănătatea mintală,
 • strategiile de învățare.

Platformă (online) de evaluare psihologică a copiilor și adolescenților PEDONLINE

PEDonline este o platformă de evaluare psihologică a copiilor și adolescenților cu vârste între 3-19 ani care rulează online.

Platforma contine peste 100 de teste psihologice validate și etalonate pe populația din România, ce permit evaluarea:

   • nivelului de dezvoltare;
   • aptitudinilor cognitive;
   • emoțiilor și comportamentelor;
   • strategiilor de învățare;
   • tulburărilor de sănătatea mintală;
   • pentru consiliere și orientare școlară.

Părinții și cadrele didactice pot completa testele online, din orice arie geografică;

Notificări automate trimise cadrelor didactice pentru a finaliza evaluarea;

Scorare și generare automată a unui raport psihologic;

Resurse pentru prevenție și intervenție remedială;

Comunicare prin e-mail și videochat integrate;

Părinții interesați au posibilitatea de a alege unul sau mai multe pachete de evaluare, funcție de nevoile copilului:

Evaluarea sănătăţii mentale

Dacă vă îngrijorează anumite emoții sau comportamente ale copilului dumneavoastră (hiperactivitate, dificultăți de atenție acasă sau la grădiniță/școală, frici, tristețe, anxietate de separare, anxietate de performanță, dificultăți în relaționarea socială etc.) vă propunem serviciul nostru Evaluare complexă a sănătății mentale.

Vom investiga detaliat toate aspectele care vă îngrijorează sau pe care doriți să le remediați – acesta fiind primul pas pentru dezvoltarea unui plan de intervenție personalizat.

Autocunoaştere şi dezvoltare personală

Care sunt calitățile și punctele mele slabe? La ce mă descurc cel mai bine? Ce aptitudini aș mai putea să îmi dezvolt? Răspundem nevoii de autocunoaștere a adolescenților oferindu-le un pachet de evaluare care cuprinde instrumente validate științific și adaptate pe populație românească: „Autocunoaștere – Evaluarea profilului psihoaptitudinal și al personalității”. Acest tip de evaluare este destinat tinerilor cu vârste cuprinse între 12 și 19 ani, cărora le va oferi o imagine complexă asupra profilului aptitudinal și a personalității. De asemenea, aceștia vor beneficia de recomandări pentru dezvoltare personală.

Evaluarea dezvoltării

Statutul de părinte vine cu bucurii și impliniri imense. E firesc. La fel de firești sunt și grijile pe care ni le facem pentru copiii noștri, chiar și atunci când aparent nu prea avem motive. Pachetul de servicii „Evaluarea dezvoltării” oferă răspunsuri fundamentate ştiinţific.

În urma unei astfel de evaluări – cu probe validate științific și adaptate pe populație românească –  veți obține afla dacă dezvoltarea neuropsihologică a copilului dumneavoastră urmează un traseu normal de dezvoltare. De asemenea, vă oferim recomandări pentru promovarea dezvoltării sau, dacă este cazul, pentru remedierea deficitelor existente.

Evaluarea pregătirii pentru şcoală

În urma unei astfel de evaluări – cu probe validate științific și adaptate pe populație românească – veți obține un profil al nivelului de pregătire pentru școală al copilului dumneavoastră. De asemenea, vă oferim recomandări pentru promovarea dezvoltării sau, dacă este cazul, pentru remedierea deficitelor de dezvoltare.

Evaluare pentru consiliere în carieră

Consilierea și orientarea în carieră este o nevoie reală la vârsta adolescenței, însă prea puțin adresată. Încă din școala generală și liceu, este util ca elevii să se implice activ în explorarea propriilor caracteristici și a lumii ocupațiilor, pentru a lua decizii privitoare la traseul lor educațional în cunoștință de cauză și în acord cu ceea ce li se potrivește cel mai bine.
Pachetul de servicii „Evaluare pentru consiliere în carieră” adresează țintit, prin instrumente validate științific și dedicate grupei de vârstă 12-19 ani, consilierea vocațională  a elevilor.

Contactaţi-ne!

Evaluare psihologică copii și adolescenți

Fă o programare, acum!

Evaluare copii și adolescenți