Diagnostic și tratament pentru stres major, anxietate și depresie

  • Descriere

Cu toții traversăm una dintre cele mai stresante situații în care s-a aflat omenirea.

Fiecare se descurcă, cum poate, sunt unii care ajută, dar și mulți care au nevoie de ajutor. Unele persoane sar în ajutorul celorlalți cu bunuri materiale, alții oferă din timpul și experiența lor. Fiecare cu ce poate.  Ca membri ai comunității psihologilor oferim timpul și priceperea noastră celor ce au nevoie de ajutor.  Oferim suport psihologic și acces la cel mai complex program de psihoterapie existent pe piața românească. 

Dacă suspectați o stare stresantă o anxietate, sau dacă credeți că traversați o perioadă în care depresia vă afectează mai mult, vă invităm pe platforma online de psihoterapie. 

Cum funcționează? 

La fel cu oricare altă clinică de sănătate. Dacă vrei să afli care este starea ta de sănătate, ce faci? Te duci la un laborator și îți faci câteva analize. Cu rezultatul primit te duci apoi la doctorul tău care îți recomandă un tratament personalizat. La fel și în clinica de psihoterapie!  Vom trimite invitație la laborator oricărei persoane care cere ajutorul.  Platforma din care veți primi invitația oferă extrem de multe avantaje:

  • Este total secretizată, nimeni nu poate avea acces la bateria de analize, la mesajele sau la discuțiile noastre (pe această platformă am putea avea întâlniri în sesiuni video, total criptate și securizate).
  • Tratamentul este specific, adică strict adaptat nevoilor tale.
  • Putem avea un diagnostic corect și o monitorizare completă.
  • Analizele primare sunt gratuite! Rezultatele sunt date pe loc, cu un raport de evaluare precis și detaliat.

Accesul pe platformă este gratuit,

la fel și bateria de teste (analize) în urma căreia veți primi raportul de evaluare care ne va ghida în ce avem de făcut în continuare.
Perioada de stres pe care am parcurs-o cu toții poate avea urmări nedorite, dar nu trebuie să se întâmple asta. Putem preveni apariția unor probleme așa cum putem monitoriza orice simptom.

Pentru pașii suplimentari, sau pentru alte detalii, ne putem auzi sau întâlni, desigur, online.

Pentru evaluare, diagnostic și tratament ne poate contacta orice persoană care vorbește limba română, indiferent de locul în care trăiește ea pe glob. Toate întâlnirile, audio sau video, se petrec în online.